PWR
SOFTWARE

Artificial Intelligence gestuurd Europees energie management systeem voor energie vraagstuk

Wij zijn PWR software, de drijvende kracht achter energiezekerheid, groei en duurzame vooruitgang voor de ondernemers van Nederland. De uitdagingen in het energievraagstuk vragen om een passende klant specifieke oplossing, waarbij er geen concessies worden gedaan op
de flexibiliteit en betrouwbaarheid van uw organisatie. Hierbij staat ontzorgen, bedrijfszekerheid en kwaliteit blijft altijd voorop.

PWR solutions foto Jeroen zwart wit

Jeroen Kroesbergen

Met onze energieopslag systemen kunnen we daadwerkelijk een steentje bijdragen aan het oplossen van de huidige problemen rond netcongestie, peak-shaven en het opslaan van duurzame energie.

bas-foto-zwart-achtergrond

Bas van Seventer

Door de jarenlange ervaring op het gebied van 48 Vdc back-up en energiepslag systemen kunnen we onze kennis en ervaring inzetten voor uw bedrijfszekerheid en verduurzaming van de organisatie.

Een totaal oplossing die op basis van AI, slimme algoritmes en dynamische energie markt uw gebouw, bedrijven terrein of recreatie park gaat aansturen.

Door slimme apparatuur en gedragssturing regelen eigenaren zelf of ze energie gebruiken, opslaan, kopen of verkopen. Zo worden ze zelfvoorzienend, energieneutraal en
CO2-neutraal.

Handel tonbalans

Onbezorgd handelen op de energiemarkt met uw duurzaam opgewekte stroom

Peak-shaving

Het verschuiven van uw piekbelasting en/of verlagen van uw aansluiting door de benodigde energie uit een powersysteem te halen

Zelfconsumptie

Duurzaamopgewerkte stroom zelf gaan verbruiken waardoor kosten besparing en verspilling van energie kan worden voorkomen.

Besturen assets

Door het besturen van assets zoals PV, batterij en laadpaal in combinatie met weersvoorspellingen en energiemarkt wordt bespaart op zowel energie als op de kosten.

PWR Energy Platform

PWR software is een smart energy management softwareplatform op basis van artificiële intelligentie. Het gebruikt zelflerende algoritmes om de beschikbare data – historische verbruiksdata, weersvoorspellingen, capaciteit van zonnepanelen, energiemarktprijzen, enzovoort – om te zetten in slimme en gepersonaliseerde voorspellingen.

Op basis van uw wensen worden waardevolle beslissingen gemaakt om het energieverbuik te optimaliseren en meerwaarde te creëren. Wanneer is het beste moment om de elektrische auto op te laden? Welke machines moeten er wanneer draaien? Wat gebeurt er met de opgewekte zonne-energie: opslaan, terugregelen of op het net zetten? Wanneer wordt er energie bijgekocht? Wanneer verkocht?
PWR Energy monitort alles in real-time en stuurt onmiddellijk bij waar nodig.

pwr-energy-management-icoon-wit-doorzichtig

Battery

Energy

PV

EV

Weer

History

Europese energie opslag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Slim aansturen van uw energie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Neem contact
met ons op